Therapie

Bij Traumaprakijk Verhees behandelen we mensen die getraumatiseerd zijn en nog steeds klachten ondervinden van ingrijpende gebeurtenissen die in hun leven hebben plaatsgevonden. Of dit ook voor jou geldt, kun je vaststellen als je de website goed doorneemt.

Er bestaan veel verschillende vormen van therapie. Wij bieden psychotherapie en psychologische behandelingen die gegeven worden door goede opgeleide, gekwalificeerde professionals. Deze behandelingen zijn voor een groot deel, goed wetenschappelijk onderzocht en effectief gebleken.

Onze behandelaren zijn allemaal BIG geregistreerd, dat betekent dat ze ingeschreven staan in het BIG register van de overheid. Je kunt dat zien als een soort keurmerk voor behandelaren.

Je aanmelden voor traumabehandeling is niet een gemakkelijke stap om te zetten, misschien heb je er lang over getwijfeld en heb je het gevoel dat dit het goede moment is, of dat je zoveel last hebt van bepaalde klachten dat je er nu echt iets aan wilt laten doen.

In alle gevallen betekent traumabehandeling dat je (weer) moet denken, praten en soms schrijven over de ingrijpende gebeurtenis(sen) die je juist het liefst zou willen vergeten. Alleen dan kun je het goed verwerken.

Er is ook goed nieuws. Traumabehandeling hoeft niet lang te duren en er zijn veel  goed onderzochte behandelmethoden die echt werken.