Annina Frijdal

Psychotherapeut BIG

Als je nare ervaringen maakt raakt dit je dubbel: Vaak heb je niet alleen last van wat er gebeurd is en er niet had moeten zijn, maar ook van wat er niet was en er wel had moeten zijn. Na het verwerken van het trauma, begint een nieuw proces en rouw je om het gemis aan warmte, bescherming en aandacht.

Daarnaast zijn mensen met traumatische ervaringen vaak gekwetst in hun vertrouwen. Niet alleen naar anderen toe maar ook wat betreft eigen gevoelens. Mag ik boos zijn? Wat heeft verdriet nou voor nut? Wat als ik me schuldig blijf voelen?Mijn missie is om je weervertrouwen te laten krijgen in je gevoel, in jezelf en in anderen.

In de therapie hecht ik bijzondere waarde aan een warm en open contact met elkaar. In de behandelrelatie wil ik je de mogelijkheid geven om nieuwe ervaringen op te doen met een ander. Ik zal je dus feedback geven en samen kijken naar wat er in ons contact gebeurt en wat dit betekent voor jou.Ik vind het ook belangrijk om samen te kunnen lachen en werk graag met metaforen, beelden en symbolen.

Je kan bij mij onder andere terecht voor EMDR en schematherapie en ik werk in het Nederlands, Duits en in het Engels.

Lidmaatschappen

Landelijke Vereniging voor vrijgevestigd psychologen (LVVP)

BIG-registratie

Psychotherapeut:  89922026116