Ayse (27), seksueel misbruik, mishandeling en burn-out

Een jaar geleden heb ik een burn out gehad en de trauma’s uit het verleden kwamen ineens naar boven. Ik heb zelf een research gedaan voor een psycholoog en ben terecht gekomen bij  Esther Verhees. 

Mijn trauma’s uit het verleden waren seksueel misbruik tijdens mijn jeugd en mishandeling op latere leeftijd. Ik sliep erg slecht, had geen eetlust en geen vertrouwen meer in mensen. Ik was erg onzeker over mijn uiterlijk en mijn handelingen in contacten met mensen. 

Door gesprekken te voeren met Esther heb ik veel kunnen verwerken en een andere inzicht gekregen op al mijn problemen. Ik heb mezelf leren kennen en al het goede uit mij naar boven kunnen halen. Mijn therapie bestond voornamelijk uit online opdrachten en gesprekken die wij voerden. 
 
Ik ben zo blij dat ik door Esther ben geholpen tijdens deze periode. Ze heeft geen vooroordeel, kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op de juiste momenten. De vragen die zij mij stelde zorgden ervoor dat ik het gevoel in mij kon verwoorden en dit een plekje kon geven. 
 
Vandaag was de laatste dag van mijn therapie, ik voel me opgelucht en vrij. Alles heb ik nu achter de rug mede dankzij Esther. Ik wil haar nogmaals ontzettend bedanken voor alle steun en inzet die zij heeft getoond.